Häradskog erbjuder härmed möjlighet att lämna offert på årets röjningar. Röjningarna finns fördelade i både Närke och Sörmland. Totalt rör det som 650 hektar fördelat på följande skogvaktare och markägare, se nedan. All röjning ska vara klar till 31 dec 2020. Vi ser fram emot ert svar senast 15 april.

  Skogvaktare Areal Typ av röjning Markägare
Carina 150 Ungskog Strängnäs stift Carina
30 Ungskog Stockholm stift
86 Ungskog Väster Rekarne allm.
Marcus 56 Ungskog Öster Rekarne allm.
Rickard 79,5 Ungskog Edsbergs allm.
44,9 Ungskog Glanshammar allm.
71,3 Ungskog Strängnäs stift Rickard
Åke 112 Ungskog Allmänningar
20 Underröjning Allmänningar
650

Det går bra att lämna offert på del av vårt underlag. Dock är en markägare minsta del som går att lämna förslag på. Vi ser dock gärna att ni kan lämna förslag hos flera av våra markägare.

Er offert ska innehålla:
• Pris per hektar. Eftersom markägare (enligt tabellen ovan) är minsta enhet så vill vi ha ett genomsnittspris per hektar per markägare.
• En beskrivning av hur ni kommer att bo när ni utför arbetet (vilken standard), förutsatt att ni/personalen inte är boende inom vårt arbetsområde.
• En beskrivning hur ni jobbar för att säkerställa att alla delar blir röjt.

Alla våra entreprenörer måste godkännas av fackförbundet GS (tidigare skog och trä). De entreprenörer vi kommer att skriva avtal med kommer vi att meddela facket.

Vi förbehåller oss fri prövningsrätt.

Alla underlag kan beställas av Annika Gillström på Häradskog. Annikas mail är annika.gillstrom@haradskog.se eller 019-10 80 80.

Välkomna med era anbud!
Häradskog AB